Deutsch Nederlands Volg Camping Zeester op Facebook

De omgeving


Alles bij de hand


De omgeving van onze camping heeft veel te bieden. Zo vindt u op loopafstand een supermarkt en attractiepark De Goudvis. Op het terrein van De Goudvis wordt elke maandagochtend een (kofferbak)markt georganiseerd.

In de kop van Noord-Holland kunt u prachtige fietstochten maken – in het voorjaar temidden van de bollenvelden – en wandelen door de uitgestrekte polders of in natuurgebied het Zwanenwater. Met volop viswater in de omgeving – zowel zout als zoet – kan elke visliefhebber hier zijn hart ophalen. Niet ver van de camping liggen gezellige plaatsen als Schagen – met zijn West-Friese markt -, Alkmaar – met de kaasmarkt – en Schoorl en Bergen – met hun bosrijke omgeving – en het altijd gezellige Callantsoog, zodat u zich ook als het weer wat tegenzit, prima kunt vermaken.

Strand sint Maartenszee camping zeester Strandtent sint maartenszee camping zeester

En sowieso is er altijd het strand, dat vanaf de camping als het ware in uw achtertuin ligt. U kunt het strand bereiken via een schelpenpad door de duinen, of via de brede, geasfalteerde toegangsweg. Aan het einde van deze weg zijn parkeerplaatsen aangelegd voor automobilisten die beschikken over een invalidenparkeerkaart.

Geen zin om te koken? U bent tenslotte op vakantie. In de buurt van de camping kunt u lekker uit eten bij diverse restaurants en op het strand vindt u twee strandpaviljoens, bij opgang noord en bij opgang zuid. Het paviljoen bij opgang zuid is per auto bereikbaar voor automobilisten met een invalidenparkeerkaart.

Borden strandtent Sint Maartenszee camping zeester

Kijk eens op de website van: Paviljoen Sint Maartenszee.